Informatie voor tandartsen

Samenwerking tandarts en laboratorium

Bij Ackdentoh staat samenwerking op nummer 1. Het succes van een werkstuk wordt  voor een groot deel bepaald door de mate van tevredenheid als subjectief deel van het totaal. Het ongenuanceerd roepen de beste te zijn is niet hetgeen Ackdentoh ambieert. Ervaar ons en werk met ons samen, dat is de kracht. Flexibiliteit , collegialiteit  en oprechtheid maken dat we er samen vanuit kunnen gaan dat er tot een perfect resultaat gekomen wordt. We denken bij Ackdentoh in een driehoek; tandarts-patiënt-technicus.

Om een goed en efficiënt werkstuk te maken met hoge kwaliteit materialen en de medewerking van de zorgverzekeraar moeten we een goed team vormen. Hoogstaande Nederlandse kwaliteit met een eerlijke honorering.

Efficientie en naspeurbaarheid

 

deming_wheel

Het dagelijks werk wordt middels eigen koeriersdienst naar behoefte gehaald en gebracht, een simpel telefoontje volstaat. U wordt door één van de technici te woord gestaan d.m.v. een direct nummer wat u als klant ontvangt of door onze secretaresse, die u direct doorverbindt. Natuurlijk kan het vaste cliënteel te allen tijde via gsm contact opnemen, ook buiten `kantoor`uren.

 

foto0058_345_01

Uw opdrachten worden digitaal verwerkt en middels een specifiek voor de branche ontwikkelde software in een geautomatiseerd plansysteem geplaatst. Ook de facturering gebeurd m.b.v. dit systeem, genaamd   Q-bridge van Vertimart. Zij zijn ook bekend van het programma Exquise waar onze tandartspraktijk mee werkt.

Bij elk werkstuk ontvangt u een dagnota die aan het einde van de maand wordt gevolgd door een maandfactuur. Alle werkstukken worden gemaakt conform de richtlijn medische hulpmiddelen en van alle gebruikte materialen is een controle en grondstoffelijke batch registratie. Dit om u te verzekeren van een continue voorspelbaar proces.

De specifieke klantwensen zijn geïntegreerd in het systeem en zichtbaar op de interne werkbon die bij de tandtechnici aangeleverd wordt, alvorens er aan uw werk begonnen wordt.

Het begrip garantie is bij Ackdentoh erg breed, dit gebeurd altijd in overleg zonder moeilijk `gedoe` en leidt altijd tot een bevredigende oplossing, dit investeren we graag in onze klanten.

Voor offerte`s kunt u vrijblijvend opgave vragen via email of telefonisch.

          Ackdentoh B.V. © 2019