Service

Kleurbepalen

 

3dmaster

Wij komen gratis op locatie en indien gewenst volledig zelfstandig kleurbepalingen verrichten. Behalve naar de kleur wordt er op dit moment ook goed gekeken naar oppervlakte details en vormgeving van de elementen. Ook wordt er afgetast naar het verwachtingspatroon van de patiënt en, zonodig in opdracht van de tandarts, op ingespeeld.

Er wordt zowel van de vita standard als de vita master kleurring gebruik gemaakt en er worden digitale foto`s genomen die tijdens de vervaardiging van het werk voor de technicus bruikbaar zijn. Deze informatie en foto`s worden bij de patiëntinformatie digitaal opgeslagen in Q-bridge en zijn zo altijd beschikbaar.

Ook wordt er gebruik gemaakt van het digitale kleurbepaalsysteem van VITA

 

Het kleurbepalen kan tijdens of na reguliere praktijkuren plaatsvinden en in de vroege avond al naar gelang behoefte.

 

Praktijkondersteuning

Tot de mogelijkheden behoort ook dat u uw patiënten in overleg kunt doorsturen naar het laboratorium voor intercollegiaal overleg. Dit kan simpelweg voor kleurbepalen zijn, maar ook bestaat hier de mogelijkheid gebruik te maken van de inpandige praktijk die onderverdeeld is in implantologie, algemene tandheelkunde en tandprothetiek. De techniek gerelateerde service is natuurlijk gratis.

Voor informatie betreffende de mogelijkheden van de inpandige praktijk kunt u telefonisch contact opnemen met Joep van Acker.

Innovatie

Het geheel van samenwerken hangt ook nauw samen met het delen van kennis. Wij proberen continue op de hoogte te blijven en zonodig in te gaan op uw wensen.

De snelle ontwikkelingen op het gebied van CAD(Computer Aided Design) -en- CAM(Computer Aided Manufacturing) verplichten ons hier continu in mee te denken. Ackdentoh heeft gekozen om tot nog toe de productie hiervan te realiseren door middel van samenwerking met partners die dit in samenwerking met ons verzorgen.

Het grote voordeel hiervan is dat wij ons product niet `moeten` verkopen omdat de cad cam machine als investering moet renderen. Wij houden de keuze vrij, om het beste te kunnen kiezen. Dit geldt voor de zirkonium kapjes voor kroon en brugwerk en gefreesde titanium stegconstructies.

Ook het nu zo spraakmakende intra oraal scannen zal zeker in de nabije toekomst realiteit worden en zullen we nauwlettend volgen.

Ondertussen werken we met het itero systeem van Straumann, de klanten sturen de digitale scans naar ons en wij verzorgen de vervaardiging van het kroon en brugwerk op de speciaal vervaardigde modellen

 

"Oud"?

afdruk_oud

 

"Nieuw"?

afdruk_nieuw

 

 itero_modell_art_345

Partners

Ackdentoh heeft ervoor gekozen om inspelend op de wensen van de klant in feite met elke leverancier van zowel gronstoffen als implantaat systemen samen te werken.

De mogelijkheden zijn praktisch oneindig en het aanbod is zo universeel mogelijk om teleurstellingen te voorkomen.

Er kan gebruik gemaakt worden van bekende oplossingen en materialen ,maar u kunt ons ook opdracht geven `out of the box` te denken.

De bekendste en grootste toeleveranciers van Ackdentoh zijn onder andere;

- arseus-lab

- Biocomp

- Straumann

- Zwolsman gips

- Bego

- GC

- Ivoclar

          Ackdentoh B.V. © 2020